Poroke 2022

0 Comments

Živjo,

skoraj vsako soboto is ob ustvarjanju ogledam oddajo Sobotno popoldne, kjer je sovoditeljica meni zelo ljuba Lorella Flego. Pred kratkim je govorila tudi letošnji poročni modi in trendih poročnih obredov in zabav. Pove, da so letos zelo v trendu boho poroke, in v tem stilu sem ustvarila tudi nekaj voščilnic, ki so nastale pred kratkim.

Zgornja voščilna ima kar nekaj teh boho elementov. Čeprav je seveda po mojem mnenju tako, da si to lahko vsak interpretira po svoje. Pri poročnih voščilnicah imam še vedno najraje belo, bež, zlato in srebrno barvo, včasih sem tudi malo drzna in dodam še kakšno drugo.

Za zgornjo vošilnico sem tako naredila ozadnje v beli barvi in imitaciji lesa, na okrvir za malce vintage obrobo sem prilepila čudovit poročni par in ob dno dodala cvetlični aranžma v nežnih violičnih barvah.

Čeprav so zunaj že povsem poletne temperature, smo koldarsko še vedno v pomladi in zgornja je prav pomladno navdahnjena poročna voščilnica. Krasijo jo čudoviti violični žafrani in srebrna poročna prstana. Za piko na i pa poskrbi nežno sivo marmorno ozadje.

Boho so tudi čipke. Na zgornji voščilnici je celotno ozadje v čipkah, na srčku pa je upodobljen navihan poročni par, ki se poljublja. Tudi tukaj sem uporabila bež, bele in še rjavo barvo, ki se odlično poveže z ostalimi. Mislim, da se tole čudovito ujame med seboj.

Poroke so vedno čudovite in ravo tako je čudovito ustvarjati poročne voščilnice. Ker je čas porok in jih bo najbrž letos veliko, saj je končno vse skupaj malce bolj sproščeno, bom z vami delila še kakšno, ko bo nastala na moji ustvarjali mizi.

Takole, tole bo za danes vse iz moje strani. Hvala vam za ogled in se kmalu zopet vidimo!

Categories: Razno-razne voščilnice | Voščilnice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja