Pomladno cvetje

0 3 Comments

Živjo,

in je že skoraj čisto tukaj, pomlad. Čeprav se je sedaj malce ohladilo in je prišel težko pričakovani dež, so pomladne cvetlice že zacvetele v vsej svoji lepoti. Tudi sama sem ustvarila nekaj voščilnic z njimi, pa si jih kar poglejmo,

Žafrani iz nove kolekcije Mavelu so me čisto očarali. z njimi sem naredila že kar nekaj voščilnic, tokrat vam pokažem zgornjo. Ti žafrančki so narejeni za večplastno odtiskovanje, tako da dobimo brez večjega truda lepe senčke na njih, odtisnila sem jih res veliko, nato pa sem jih že izrezala. Iz belega papirja sem izrezala čipkast krog in nanj odtisnila napis. Žafrančke pa sem nato razporedila okrog kroga in dodala še nekaj zelenja. vse skupaj sem prilepila na kvadrat papirja, ki imitira marmor in nato še na ta čudovit viola karo. Dodala sem še nekaj Nuvo drops kapljic in voščilnica je bila končana.

Tudi čudovite vazice najdete v tokratni kolekciji Mavelu. Ivanjščic res, da še ni na travnikih, so pa ven pokukale drobne marjetice, ki sem jih takole v družbi evkaliptusa dala v vazico.

Tole je le nekaj primerov, uporabe pomladnega cvetja na voščilnicah, v prihodnjih dneh vam zagotovo pokažem še kakšnega.

Hvala vam za ogled, vabim vas, da pustite kakšen komentar in se kmalu zopet vidimo,

Categories: Razno-razne voščilnice | Rojstnodnevne | Voščilnice

3 thoughts on “Pomladno cvetje”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja