Čestitke ob dnevu žensk

0 Comments

Živjo,

čeprav sem in verjamem, da tudi vi v strahu, kaj se bo zgodilo in kaj nam še sledi, verjamem tudi, da tako kot jaz tudi vi pogrešate tiste brezskrbne dni, polne upanja in pozitivne energije. Sleherni dan pogrešam tudi lepoto in sproščenost in če vam lahko malenkost tega prinesem s svojimi voščilnicami in zapisi, je tule delček tega. Upam, da boste vsaj ob ogledu in branju tega za trenutek pozabili na vsakdanje težave, ki pestijo svet.

Deklice s sanjami postanejo ženske z vizijami.

Vsaka od nas kdaj pa kdaj sanja o marsičem. Ne ostanimo le pri sanjah, stopimo korak dlje in si pripravimo vizijo in načrt kako bomo te sanje dosegli. Saj veste, brez muje se še čevelj ne obuje, zato bo treba malce pljuniti v roke.

In čeprav se zdi, da včasih rinemo kot buldožer, da dosežemo svoje sanje in vizije je v vsaki od nas prisotna tudi nežnost in mehka plat. Večkrat jo sicer skrijemo pred svetom in ljudmi, da ne bi bile prizadete.


Blagor ženskam, ki znajo hoditi kot vile, zemlja lahko zadiha pod njihovimi rahlimi stopali. (Alenka Rebula)

Čas je da ženske odstranimo ovire, ki smo si jih postavile. Iz sebe lahko naredimo veliko več kot smo kdaj koli sanjale. ( Louise L. Hay)

Drage dame, čestitke ob 8. marcu, dnevu žensk. Imejte kar se da lep dan. Za prihodnje pa vam želim veliko moči in pozitivne energije.

Categories: Ostalo | Razno-razne voščilnice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja