Za lepši dan…

0 Comments

Živjo,

tokrat sem naredila nov set voščilnic, ki ti ga predstavljam danes na blogu. Set je oblikovan posebej za 8. marec, dan žena. Običajno na ta dan ženske dobimo, samo dobile ali pa tudi ne, kakšno pozornost. In ker v tem svetu ni prav nič več običajno, se lahko obdarujemo tudi med seboj. Tudi ženske si med seboj lahko namenimo spodbudne in pozitivne besede in misli, bodimo med seboj tiste, ki se bomo spodbujale in si stale ob strani. Seveda je komplet na prodaj tudi moškim, tudi čudovita voščilnica z nekaj na roke napisanimi besedami je lahko odlična pozornost.

Kot rečeno sem oblikovala komplet, kjer prevladujejo vijolični in roza odtenki cvetlic, ki jih imamo ženske še posebej rade. Vsaki voščilnici pa da piko na i napis, ki je spodbuden, motivacijski in navdihujoč.

Zgornjo voščilnico krasi čudovita štampiljka rožnega okvirja z napisom Malega Princa, ki pravi, da je bistvo očem nevidno in če želimo videti, moramo gledati s srcem. Ta misel je tako globoka, se strinjate?

V ta razigrani cvetoči okvir od Altenew pa sem natisnila napis J. K. Rowling, ki pravi, da vso moč, da spremenimo svet nosimo v sebi in, da za to ne potrebujemo čarovnije. Zavedanje naše moči je nekaj zelo pomembnega. Vse prevečkrat se počutimo manjvredne, brez moči, pa temu ni tako, morda se moramo le naučiti to prepoznati.

Cvetlični aranžmaji od Mavelu so vedno nekaj posebnega in vedno super uporabni za mnogo različnih priložnosti. Tokrat sem ga toplotno embosirala z zlato barvo, kar je tudi rdeča nit vseh voščilnic. Pobarvala sem ga z nežnimi odtenki in odtisnila preprost a tako močan stavek, ki pravi ti si dovolj.

Še eden izmed čudovitih aranžmajev Altenew-ja, ki sem ga pobarvala kar s suhimi barvicami in dodala nekaj zlatih kapljic ter napis Walt Disneya, ki pravi da lahko naše sanje postanejo resničnost. Kar še kako drži, le verjeti in ja seveda tudi narediti moramo nekaj za njih.

Za konec pa še meni ena izmed najbolj čudovitih štampiljk Altenew, je tale čudovita cvetlica, ki sem jo akvarelno pobarva v nežnih violičnih tonih, za ozadje pa sem uporabila papir v imitaciji marmorja. Dodala sem droben napis, ki pravi, da je danes dober dan, za imeti dober dan. Vedno je lahko dober dan, kajne?

Prepričana, sem da bodo tele voščilnice polepšale marsikateri dan mami, teti, sestri, sodelavki, prijateljici, kot tudi morda popolni neznanki. Voščilnice so tudi ravno prav velike, da jih lahko date v okvir in služijo kot dekoracija na polici, mizi ali kje drugje.

Naj vas lepe misli in lepota cvetja spremljata vsak dan.

Categories: Razno-razne voščilnice | Voščilnice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja