Barvni izziv

0 6 Comments

Živjo,

tokrat se pri 52 Christmas Cards Throwdown igramo z barvami. Ko pomislim na božično-novoletne voščilnice največkrat pomislim na rdečo, zeleno in zlato barvo. Seveda so voščilnice čudovite tudi v drugih barvnih odtenkih, ki se jih bomo zagotovo to leto v okviru teh izzivov še lotili. Tokrat smo se lotili izdelave voščilnice v zeleni, beli in zlati barvi.

Moram reči, da so tile izzivi prav zanimivo delujejo name, včasih uspem ustvariti nekaj na kaj običajno niti pomislila ne bi, občasno pa kot bi imela nekakšno blokado v smislu: “ooo kaj pa zdaj! Kaj naj naredim!”. Ampak na koncu mi vedno uspe ustvariti, mislim, da prav lepe voščilnice.

Tokrat sem prvič uporabila tole robno šablonico od Memory Box-a z listi božjega drevca in mislim, da je čudovita. Same voščilnice sem se lotila tako, a sem najprej izrezala iz belega papirja pravokotnik z čipkastim robom. Nato sem pomerila notranjo dolžino roba in izrezala približno enako dolg trakec iz zelenega bleščečega papirja in izrezala borduro. Pravokotnik sem nato položila v Misti in položila gor še borduro, tako sem se lažje odločila kam naj odtisnem oziroma embosiram napis.

Napis sem embosirala z zlatim embossing prahom.

Kako embosiramo? Papir kamor želim emosirati najprej razelektrimo, to lahko storimo z zato namenjenimi prahci, ali pa uporabimo čipič in koruzni škrob ali puder za otroške ritke. Štampiljko nato namažemo z lepljivo blazinico, kot je Versa Mark in jo odtisnemo na papir. Nato pa čez posujemo za to namenjen, embossing prah, ki se bo prijel le na odtisek. Prah nato stopimo z vročo grelno napravo.

Nato sem prilepila pravokotnik na osnovo za voščilnico iin nato še borduro. Za piko na i pa sem dodala še nekaj zlatih Nuvo drops kapljic.

Upam, da vam je današnja voščilnica všeč. Na katere barve pa vi najprej pomislite ob besedi Božič?

Hvala vam za ogled in komentarje, se kmalu zopet vidimo,

Categories: 52CCT | Božično-novoletne voščilnice

6 thoughts on “Barvni izziv”

  1. Luštna. 😍 Barve ob besedi Božič? Hja, Klasika. Zelena, rdeča, zlata, srebrna. Klasiki bi pa dodala še vijolično. 😊

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja