Vezenje na voščilnici

0 10 Comments

Ojla,

Tokrat se vam oglašam z voščilnico, ki je izvezena. To je tudi tema tokratnega izziv na 52CCT.

Vezene voščilnice sem že izdelovala, spomnim se enih z zvezdo, kjer sem ravno tako kot za današnjo, najraje upodobila rdeče voščilnice, le da sem za njih uporabila zlato nit. Delovale so zelo glamurozno.

Za tokratno pa sem uporabila rezalno šablono od Marianne Design, ki lepo zreže luknjice v obliki motiva, vse kar je nato še potrebno je, da ta motiv izvezemo. Izbrala sem motiv božične zvezde, za katero sem uporabila zeleno in rdečo prejo.

Moram reči, da sem za tole potrebovala sliko končnega izdelka, saj je bilo tako veliko lažje. In ker je že sam motiv tako zelo bogat, sem se odločila, da nad izvezen motiv dodam le še napis ter vse skupaj prilepim na rdečo osnovo za voščilnico.

Takole tokratna voščilnica je končana. Vezenje je prav prijetno in sproščujoče, čudovito je gledati kako pod rokami nastaja motiv, kako se polnijo luknjice. Deluje zelo tradicionalno, tako kot je Božič.

Kako pa je vam všeč vezenje na voščilnicah? Vesela bom vašega komentarja.
Hvala za ogled in se kmalu zopet vidimo,

Categories: 52CCT | Božično-novoletne voščilnice

10 thoughts on “Vezenje na voščilnici”

 1. Roteja, zelo lepo si se poigrala s prejicami in izvezla čudovito tradicionalno in bogato praznično voščilnico. Hvala, ker se igraš z nami pri 52 CCT, kjer gostujem :)!,
  Jerneja

  1. Hej, hvala! z veseljem se igram z vami, zaenkrat mi kar uspeva 🙂 upam, da bom nadaljevala v tem tempu 😉 Hvala tudi vam za pripravo čudovitih izzivov!

 2. Čudovita je ❤
  Tale motiv tudi mene še čaka, sem pa veliko vezla bunkice in venčke… in ptičke 🥰🥰❤❤
  Res je užitek ❤🥰

 3. Krasna je! Verjamem, da je bilo vezenje prijetno in sproščujoče 🙂
  Hvala, ker si voščilnico dala na ogled na blogu 52 Christmas Card Throwdown.
  Prijazen pozdravček, Majda

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja