Džungla

0 Comments

Živjo!

Tokrat sem ustvarila kar nekaj voščilnic z rožami. Kako je kaj pri tebi doma z njimi? Jaz priznam, da sem do nekaj let nazaj vedno govorila, da bo vse kar bom imela od rož slonova noga in pa nekaj orhidej. Ostalo ne, hvala, ker kdo pa bo to zalival pa tui nekako nisem imela sreče, da bi za njih pravilno poskrbela.

No potem pa je prišla tale epidemija in cvetlični bum in povsod so bile same rože. Za zčetek sem se določila, da bom kupila nekaj rož iz trgovskih verig. No ja, nisem bila preveč uspešna v skrbi, eno sem zalila preveč, eno premalo, eni pa nikakor ni ustrezala pozicija, kamor sem jo dala. Skoraj sem že obupala, ko sem se na lov odpravila v pravo prodajalno in sedaj mi gre nekoliko bolje.

Še najbolj mi pa je na kožo pisana skrb za čudovite rože, ki jih upodobim na vošilnicah. Te se mi zagotovo ne posušijo, ali pa umrejo zaradi preveč vode. No ja, preveč vode bi znalo škoditi tudi tem… Tokrat sem uporabila štampiljke in rezalne šablone od Altenew, ki so iz decemberske kolekcije. Meni so naravnost čudovite!

Imam džunglo doma samo jaz ali gora rož krasi tudi vaš dom?

Categories: Rojstnodnevne | Voščilnice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja