Prvi sta bili punčki…

0 Comments

Ojla,

že kar lepo smo zakorakali v novo leto, kajne? Naj vam še enkrat zaželim čarobno, srečno, ustvarjalno in predvsem zdravo novo leto!

Letos, ne lani sem nekaj dni pred koncem leta pospravljala svojo ustvarjalno sobo in naletela na papirje, ki jih imam za izdelavo otroških albumov. Ti paketi listov imajo tudi list čudovitih nalepk, ki jih nikoli nisem uporabila. Vedno sem pravzaprav razmišljala, da to je pa natisnjeno in ni ročno delo in jih ne bom uporabila v albumih ali na voščilnicah.

Ko sem jih takole opazovala, mi jih je bilo prav škoda zavreči. Poleg tega to ni najbolj lepo in spoštljivo do oblikovalca, pa tudi nič kaj ekološko, saj je za njihovo proizvodnjo šlo kar nekaj vode, dreves, elektrike in kaj vem česa še.

Tako sem se določila, da jih bom vseeno uporabila in iz njih naredila take prisrčne voščilnice za ob rojstvu in rojstni dan. Nalepke sem najprej prilepila na bel papir in jih iz njega nato izrezala, kot bi vedela, da se bosta letos prvi rodili punčki sem se lotila punčkastih nalepk.

Ko sem imela nalepke obrezane, pa sem se lotila izdelave voščilnic, kjer sem se igrala za neskočnimi možnostmi kombiniranja ostankov papirja iz istega seta ter ostalih dodatkov, ter za piko na i dodala še različne napise. Ugotovila sem tudi da imam zelo malo napisov primernih za ob rojstvu. Seveda sem zavila v vse online trgovine in že oddala naročilo… prvo letos 🙂 upppsss!

Nastale pa so tudi voščilnice primerne za rojstni dan, tako punčk kot fantkov, pa konec koncev morda tudi odrasnih, zakaj pa ne. Spodnja voščilnica z torto bi bila lahko prav primerna za moškega, kljub temu, da ima le eno svečko.

Se strinjate, da so nastale prav luškane voščilnice? Jaz moram priznati, da so mi kljub začetnemu oklevanju zelo zelo všeč. Ne bo pa to v novem letu moja edina oblika ustvarjanja, a se vedno trudim iztisniti kar se dajveč iz vsakega paprije ali kakšnega drugega pripomočka. Saj me kar malo srce boli, če moram slučajno kaj zavreči, zaradi neuspelih projektov. Na policah pa se je nakopičilo veliko zaloge ali napol porabljenih stvarih. Morda je novo leto priložnost da le-to spremenim.

Pozdravček,

Categories: Otroške voščilnice | Rojstnodnevne | Voščilnice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja