Adventni koledar – 23.dan

0 4 Comments

Živjo,

evo še predzadnji dan je pred nami, tokrat pa smo prejeli čudovito in malce navihano štampiljko.

Jaz sem se odločila za rumene tone, čeprav rumena nikoli ni bila ravno moja barva, mi je zadnje čase vse bolj in bolj všeč.

Ker že sam napis na voščilnici opisuje ananas, sem se odločila da naredim tudi na ozadje napisa sočne rumene ananase. Odtiskovala sem jih večplastno in tokrat brez pomoči Mistija, mislim, da mi je za prvič šlo kar dobro. V odtiskovanju brez pripomočka kot je na primer Misti nisem ravno najboljša, ampak mi to ne jemlje volje in veselja do ustvarjanja. Ko sem vse ananase odtisnila sem izrezala še manjši kvadrat s čipkastim robom in njegovo notranjost osenčila z živo rumeno barvno, ki sem jo prej uporabila tudi za odtise ananasa. Na sredino pravokotnika pa sem odtisnila še napis. Pravokotnik sem tudi tokrat prilepila malce postrani in kar s pomočjo penice, za piko na i pa sem dodala še nekaj Nuvo drops zelenih kapljic.

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

No takole, voščilnica je narejena, blog napisan, sedaj pa se grem malce posladkat z ananasom. Lep dan vam želim,

Categories: Mavelu adventni koledar | Razno-razne voščilnice

4 thoughts on “Adventni koledar – 23.dan”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja