Aventni koledar – 20. dan

0 3 Comments

Živjo,

in smo že pri dvajsetem dnevu, pa da vidimo kaj se danes skriva v Mavelu koledarju.

Tokrat se je noter skrival polhek, z zelo vzpodbudnimi sporočili. In ker je tale polhek tako prikupen je primeren tako za otroške voščilnice kot tudi za odrasle. Tokrat sem se odločila, da izdelam otroško voščilnico. S suhimi barvicami sem pobarvala polhka, ki sem ga odtisnila na akvarelni papir. Na list pa sem mu odtisnila napis super si, to se mi zdi da si vse premalokrat povemo. Otroci imajo radi barve, zato sem uporabila mavričen papir iz seta Sladka mala princeska. Iz papirja sem najprej izrezala pravokotnik, nato pa na sredini še dva kroga. Da bo vse skupaj malce bolj zanimivo, sem se odločila, da bom uporabila še bel čipkast krog na katerega sem prilepila izrezan kolobar. V notranjost pa sem dala polhka. Da polhek ne lebdi v zraku sem pod njim na rahlo naredila tla s svinčnikom. Na sliki se to sicer zelo slabo vidi, v živo pa je ravno prav. Pisan pravokotnik sem nato prilepila na osnovo za voščilnico in nato dodala še krog in voščilnica je končana.

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Hvala vam za ogled in komentarje. Čaka nas le še nekaj dni koledarja. Vas že kaj firbec matra kaj se skriva pod zadnjim okencem? Mene zelo 🙂

Želim vam lep začetek tedna, pa se zopet vidimo jutri,

Categories: Mavelu adventni koledar | Otroške voščilnice

3 thoughts on “Aventni koledar – 20. dan”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja