Adventni koledar – 19. dan

0 3 Comments

Živjo,

danes odpiramo že devetnajsto okence, le kaj nas čaka noter?

Ugotovila sem da še nisem naredila nobene slimline voščilnice, zato sem se danes odločila, da naredim eno tako voščilnico. In današnja je sila preprosta saj je napis, ki ga bomo uporabili tako zelo globok, da sem želela, da ostane fokus na napisu.

Uporabila sem Mavelu rezalne šablone za slimline voščilnice. Najprej sem iz papirja z vozrcem marmorja izrezala slimline pravokotnik s čipko. Nato pa sem iz roza papirja z lučkami izrezala še notranji pravokotnik. Na sredino tega pravokotnika sem nato odtisnila napis z črno Mavelu blazinico. Jaz sem navdušena nad njo. Imam že zelo staro Archival Ink črno blazinico, ki kar noče več odtiskovat lepo, kljub temu da ji dodajam črnilo. Nato sem poskusila še nekaj drugih, a moram reči, da nobena ni bila tako dobra kot tale nova od Mavelu-ja. Pa se vrnimo k voščilnici. Ker sta oba papirja z vzorcem, se mi je zdelo da bo karkoli bom dala gor, že kar malo preveč, čeprav kakšne rožice bi, zdaj ko jo gledam lahko dodala. Ko sem jo izdelovala pa, sem se določila, da ji dodam le bleščečo roza pentljo.

Takole današnja voščilnica je končana. Upam, da se vidimo spet jutri, do takrat pa se imejte lepo.

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Categories: Mavelu adventni koledar | Otroške voščilnice

3 thoughts on “Adventni koledar – 19. dan”

  1. Misel je še kako resnična. Marina je res topla oseba in vse njene štampiljke z mislimi odražajo njeno lepoto. ❤️ Voščilnica je res čudovita 😍 in komaj čakam, da dobim tale novi papirček v roke. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja