Adventni koledar – 17. dan

0 4 Comments

Ojla,

nov dan in novo okence. Danes nas je pričakala čudovita štampiljka rožic in zelenja, ki ponuja mnogo možnosti za ustvarjanje.

Za ozadje sem se odločila da bom uporabila nov papir od Mavelu, ki se imenuje Skrivnostni marmor, iz katerega sem izrezala pravokotnik z žarki. Polkrožni aranžma cvetlic in zelenja sem večkrat odtisnila na akvarelni papir in ga nato pobarvala z akvarelnimi barvami in izrezala iz papirja. Na marmor, ki sem ga predhodno že prilepila na osnovo za voščilnico, sem s svinčnikom narisala krog, ki mi je služil za osnovno obliko venčka. Nato pa sem začela zlagati in lepiti zelenje z rožicami na papir. Lotila sem se pri vrhu, kamor sem nato prilepila svetlečo roza pentljo. V sredni pa sem le še dodala napis iskrene čestitke.

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Hvala vam za današji obisk. Upam, da se imate lepo in da tale predpraznični čas ni preveč naporen. Za danes vas lepo pozdravljem in se vidimo jutri,

Categories: Mavelu adventni koledar | Rojstnodnevne

4 thoughts on “Adventni koledar – 17. dan”

  1. Rožice in zelenje itak vedno pašejo na vsako voščilnico, pa če iz njih naredimo venček ali pa samo dodamo kakšno 😍 pa ta pentlja je prelepa🥰 prav tako voščilnica 👍

  2. Lepa čestitka!
    In hvala za idejo risanja kroga pred zlaganjem rožic v krog.
    Sama je vedno mučim da nastane nekaj podobnega krogu 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja