Adventni koledar – 16. dan

0 3 Comments

Živjo,

danes nas je v Mavelu koledarju pričakala štampiljka z čudovito mislijo.

Če sem čisto iskrena do pred nekaj let niti nisem vedela kdo je Nelson Mandela, vse dokler po dolgih letih nisem srečala brata najboljše prijateljice iz osnovne šole. Najine poti so se povsem razšle po osnovni šoli, z njenim bratom pa se večkrat vidiva. Moram reči, da me je ta misel spomnila nanj, prvo zaradi tega, ker sva imela debato o Mandeli, drugič pa tudi zato, ker je bil fant v življenju tudi zelo pogumen. Čeprav mu je življenje že kot mlademu prineslo nič kaj lepe dogodke je znal to premagati in iti naprej. In neskončno sem vesela zanj.

Današnja voščilnica je torej moška voščilnica. Iz sivega papirja sem izrezala pravokotnik z pikicami in črticami ter ga embosirala s srajčko z karo vzorcem. Nato pa sem iz papirja z imitacijo lesa izrezala še okvir. V notranjost sem odtisnila napis. Da pa voščilnica vseeno ne bo tako zelo dolgočasna in preprosta, sem se jo odločila popestriti s srebrno nitko in okvirček sem umestila bolj na desni spodnji kot in ga prilepila z penico. In voščilnica je končana.

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Takole, tole bo za danes iz moje strani vse, hvala vam za ogled in se vidimo zopet jutri,

Categories: Mavelu adventni koledar | Moške voščilnice

3 thoughts on “Adventni koledar – 16. dan”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja