Adventni koledar – 14. dan

0 5 Comments

Živjo,

dnevi nezadržno bežijo in tudi mi se nezadržno bližamo Božiču. Seveda, je tudi danes čas za novo okence in tako vse do Božiča, ko vas lahko pod smrečico pričaka zopet novo Mavelu presenečenje – Božično darilo. Nisem ga še videla, tako da vam ne morem čisto nič prišepniti kaj se bo skrivalo v njem… vem pa nekaj, zagotovo bo čudovito.

Danes smo imeli v kuvertici pravo sladko presenečenje, muffin. Jaz jih obožujem, tako sladke kot slane, pa tudi na voščilnici so čudoviti, zopet primerni tako za ženske in moške, kot tudi za punčke kot fantke. Čeprav vam danes pokažem le eno voščilnico, vam lahko povem da sem jih kar nekaj pobarvala in bo zagotovo v kratkem nastala še kakšna.

Tudi tresočke nisem delala še dolgo zato sem se danes odločila zanjo. Najprej sem izrezala kvadrat z žarki za katerega sem uporabila nežno rozast papir in nato še oval z žarki, ki pa sem ga izrezala iz belega papirja s črnimi pikicami. Muffin sem odtisnila na akvarelni papir in ga pobarvala z akvarelnimi barvam, tokrat sem uporabila set od Altenew. Nato pa sem na spodnjo stran ovala z žarki prilepila najprej kar s Score tapom folijo in nato sem še nalepila penico, tako, da je bila oval dobro oblepljen, da ob premikanju voščilnice ne bo kaj poletelo naokrog. Na osnovo sem najprej prilepila roza pravokotnik na nanj nasula nekaj bleščic in jih lepo razporedila, da niso bile nagnetene previsoko, saj bi se tako zagozdile med osnovo in folijo, s katro jih ujamemo na voščilnico. Nato sem odtisnila napis na na vrvici in ga tudi izrezala. Muffin sem prilepila v spodnji desni rob ovala, napis sem pomaknila malce bolj proti sredini ovala in na vrh za piko na I prilepila še 3D pentljico. A ni sladka?

Bodite kar se daj lepo in privoščite si kakšnega muffinčka 😉

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Categories: Mavelu adventni koledar | Otroške voščilnice | Rojstnodnevne

5 thoughts on “Adventni koledar – 14. dan”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja