Adventni koledar – 9. dan

0 3 Comments

Živjo,

pod današnjim okencem nas je čakala štampiljka z čudovitim izrekom J.K. Rowling, ki je napisala Harrya Potterja.

Prva stvar, ki se mi je utrnila ko sem prebrala izrek so bile zvezdice in bleščice. Odločila sem se kombinacijo modrega in rumenega papirja z zvezdicami. Nato sem izrezala še okvir iz zlatih bleščic in na bež pravokotnik odtisnila izrek. Da je vse skupaj malce bolj praznično pa sem dodala še zlato pentljo.

December je čas bleščic in vpliv tega je viden tudi na voščilnici. Sicer pa je misel čudovita in tako zelo resnična. Le malce bolj moramo zaupati vse.

Harry Potter, a? Priznam, da sama sploh še nisem gledala filma ali brala teh knjig. Morda pa bo med letošnjimi prazniki priložnost za to. A vi ste ga že gledali ali brali knjige?

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža.

To je za danes vse, hvala vam za obisk in se vidimo jutri,

Categories: Mavelu adventni koledar

3 thoughts on “Adventni koledar – 9. dan”

  1. Javlja se še ena, ki ni gledala filmov in brala knjig Harry Potterja. 🙋‍♀️. Misel pa je zelo resnična. ❤️ Moč, da spremenimo naš svet na bolje, je v nas samih . 💕

  2. Kako lepa misel ❤❤
    Filme sem pa gledala prvič letos med zaprtjem države. Mi je všeč čarovnija, zato sem uživala ❤🥰

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja