Adventni koledar – 7. dan

0 6 Comments

V paketku nas je danes čakala čudovita mini štampiljka. Po tuhtanju kako bi jo lahko uporabila sem se določila, da naredim tagec z malce bolj vintage pridihom.

Izdelave sem se lotila tako, da sem najprej izrezala tagec na katerega sem odtisnila današnjo štampijko, ki sem jo nato pobarvala. Uporabila sem suhe barvice in sicer rdečo, zeleno in zlato, s katero sem pobarvala trak z napisom. celoten tagec sem osenčila z rjavo barvo, ker mu je dalo tak malce vintage pridih. Naredila sem še nekaj zlatih kapljic z Nuvo dropsi in dodala rdeče-belo nit, ki sem jo zavezala v pentljo.

Tale tagec je prav lušen za označevanje prazničnih daril. Na zadnji strani je dovolj prostora za kratko sporočilce prejemniku. Pri nas smo vedno pisali navadne listke, sedaj odkar ustvarjal je to malo lepše. Kako pa vi, ali uporabljate tagce?

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Hvala vam za ogled in se vidimo zopet jutri,

Categories: Mavelu adventni koledar

6 thoughts on “Adventni koledar – 7. dan”

  1. Simpatičen dodatek k darilu. ☺️ Zaenkrat sem tagce uporabila kar na voščilnicah. Mogoče pa letos z njimi okrasim darilca. 🙃

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja