Adventni koledar – 6. dan

0 5 Comments

Pozdravček,

Upam, da ste bili pridni in vam je Miklavž danes ponoči kaj prinesel. Sicer pa je vse, ki imamo Mavelu adventni koledar čakalo vsaj to presenečenje.

Tokrat nas je v notranjosti čakal čudovita misel Toneta Pavčka, ki govori o lepoti sveta in o tem kako je svet lep, če si človek do ljudi. Sedaj smo v enih takih malce čudnih ali kaotičnih časih in je morda kar dobro, da se ozremo naokorg in opazujemo lepote našega sveta, naše narave. Pomembno pa je tudi, da smo strpni drug do drugega, da se ne delimo na ene in druge, bodimo, tako kot pravi Pavček človek do ljudi.

Tokratna voščilnica je precej preprosta. No če sem iskreno so vse voščilnice adventnega koledarja izdelane v stilu clear and simple ali na kratko CAS. Nekako se mi je v glavi narisalo sonce, ko sem to brala in sem se odločila za rumen papir. Kombirnirala sem papir s pikicami in brez. Z osnovo sem uporabila čist rumen papir, potem pa sem na spodnji in zgornji rob uporabila pikčastega, ki sem ga obrezala z robno čipkasto šablonico. Na sredino pa sem odtisnila napis.

Za malo popestritve sem dodala še zlat rob na oba robna dela in mini pentljico. Papir z bleščicami boste najlažje prilepili tako, da že preden ga odrežete na zadnjo stran prilepite kakšen zelo močen dvostranski lepilni trak, na primer Score Tape.

Svet je res čudovit, se sicer dogajajo take in drugačne stvari, a poskusimo videti lepo. Meni je čudovita narava, ki se odeva v različnih letnih časih v različne odtenke, všeč mi je da imam okrog sebe dobre in prijazne ljudi, všeč mi je da bova z možem kmalu v najini mansardici in še in še bi lahko naštevala. Všeč mi je tudi, da ste tu z mano, da se vsak dan vračate, hvala. Poskusimo videti dobre in lepe stvari okrog nas. Kaj pa je vam v tem svetu lepo?

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Hvala vam za ogled in se vidimo zopet jutri,

Categories: Mavelu adventni koledar | Razno-razne voščilnice | Voščilnice

5 thoughts on “Adventni koledar – 6. dan”

  1. To je pa en najlepših verzov Pavčka. ❤️ Premalokrat se zavedamo, da bi svet bil res lepši, če bi bili prijaznejši do soljudi. V tem svetu je veliko lepih stvari, samo videti jih moramo. Z očmi, ali pa s srcem. ❤️

  2. Obožujem Pavčkove misli. Zadanejo bistvo ❤🥰
    Komaj čakam, da komu polepšam dan z voščilnico, saj lepa misel vedno pričara nasmeh na obraz 🥰❤🥰

  3. Pavčkove pesmi-misli so zelo lepe in vedno uporabne. Sama jih zelo rada prebiram, z njimi pa večkrat koga razveselim na voščilnici.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja