Adventni koledar – 1.dan

0 7 Comments

Pa kar en adventni koledar, Mavelu adventni koledar.

Pri nas nikoli ni bila navada, da bi imeli adventne koledarje, ne tistih s čokoladicami niti kakšnih drugih. No letos pa je prišel čas, da si ga privoščim kar sama, pa ne tistega z čokoladicami ampak kar takega z ustvarjalnimi dobroticami in letos nas je Marina iz Mavelu.com presenetila in ga pripravila.

Ko sem včeraj prejela odprla paket, me je v njem najprej čakala zahvala in drobna pozornost, nato pa je bilo pred menoj 24 čudovito okrašenih kuvertic. Kar občudovala bi jih, tako lepo in lično so pripravljene, verjamem, da nas bo tudi vsebina dnevno presenečala.

Odločila sem se, da bom kolikor mi bo seveda dopuščal čas, dnevno pripravljala voščilnice iz tistega kar se bo skrivalo v notranjosti dnevne kuverte.

Danes se je v notranjosti skrivala čudovita misel Malega princa:

Kdor hoče videti mora gledati s srcem, bistvo je očem skrito.

Prva misel, ki sem jo dobila ob branju citata je bila vrtnice. Mali princ je sicer imel rdečo vrtnico, a jaz sem uporabila kar rožnato. Za izdelavo ozadja pa sem uporabila različne pravokotnike: z žarki, za čipko, z okrasnim robom in tako naprej. Na bel kartonček, ki je ostal pri izrezu enega izmed pravokotnikov sem s srebrnim prahom embosirala napis, ki sem ga nato skupaj z robom s pomočjo penice prilepila na ozadje v imitaciji lesa. Rob, ki gleda izza lesa pa je nežno rožnat in se lepo poveže z rožnato vrtnico. Za piko na i pa sem dodala še nekaj belih kapljic Nuvo drops.

Hej, kaj pa ti? Imaš rada adventne koledarje? Kateri je tvoj najljubši?

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Takole tole bo za danes vse. Se vidimo zopet jutri.

Categories: Mavelu adventni koledar

7 thoughts on “Adventni koledar – 1.dan”

  1. Tudi pri nas v navadi niso adventni koledarji. Ampak letos pa je – čokoladni. In danes so se otroci posladkali s prvo čokoladico. 🙂 Voščilnica je res čudovita. ❤️ Itak pa z mavelu izdelki ne gre drugače. 🙂

  2. Tale koledar ti pa vsak dan vzame dih 😍😍❤❤❤❤
    Čudovita voščilnica je nastala, se že veselim jutrišnje! ❤😍

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja