Prihaja tisti čas leta…

0 Comments

Ni kaj, nezadržno se bliža bliža tisti čas leta. Tisti čas, ki je zame poleg poletja eden najlepših obdobij v letu. Ja prav ste ugotovili, prihaja zimski čas in z njim seveda tudi Miklavž, Božič, Božiček, lučke, smrečice, veselje, toplina, radost, seveda pa tudi konec in začetek nečesa novega.

Seveda, sem začela tudi že izdelavo Božično novoletnih voščilnic. Teh sem izdelala za prihajajoči december že kar precej in danes bom nekaj idej delila z vami.

Tukaj sem uporabila čudovit venček, ki sem ga odtisnila na pravokotnik s čipko ter ga pobarvala s suhimi barvicami, ter dodala čudovit napis na sredino. Za ozadje sem uporabila čudovit papir z rdečimi črtami, ki spominja na pisane lizike in za piko na i še srebrno bleščečo pentljo.

Tudi tukaj sem uporabila pravokotnik z žarki, a sem nanj prilepila še oval z žarki, ki sem ga izrezala z belega papirja z črnimi pikicami, ki so kot padajoči snegec. Na vrh ovala sem dodala smrekovo vejico in nanjo obesila okraske, pod katere sem dodala še pasico z napisom lepe praznike.

Za danes bo to vse, vam pa kmalu pokažem več čudovitih voščilnic, ki sem jih ustvarila.

Hvala za obisk in se kmalu zopet vidimo,

Categories: Božično-novoletne voščilnice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja