Moške voščilnice

0 Comments

Priznam, da so voščilnice za moške ene tistih, ki mi je najtežje delati. No, vse dokler ne dobim prave inspiracije. Verjamem, da je za večino ustvarjalk in ustvarjalcev tako. Ko pa enkrat pride inspiracija, potem pa ustvarjalni proces steče in ni težko narediti tudi kakšno voščilnico za moške.

Tokat sem naredila nekaj voščilnic v, sedaj zelo priljubljeni različici, slimline. Poigrala sem se z napisi Mavelu, štampiljkami Altenew in številkami Najlepši par.

Na bež papir sem odtisnila pribor za britje ter napis iskrene čestitke v rjavi barvi, nato pa sem naškropila nekaj zlatih pikic. Da je voščilnica malo bolj robustna, sem voščilnici dodala še rjav rob. Velikokrat želimo uporabiti čim bolj podobne ali enake barve tudi za ozadje oziroma kakšne poudarke. Tule sem preprosto vzela osnovo za voščilnico in blazinico, ki sem jo uporabila tudi za odtiske, ter z njo pobarvala rob voščilnice. Voščilnica je preprosta, a za moškega čisto primerna.

Tudi ta voščilnica je bolj preprosta in sem uporabila podoben videz kot pri prejšnji. Ker sem uporabila orodje za odtiskovanje sem napis pustila, kjer je bil, odstranila sem pribor za britje in namestila štampiljko medveda. Vzela sem papir s sivim videzom lesa, na katerega sem nanesla antistatični prah ter z embosirno blazinico odtisnila štampiljke. Nato pa sem odtiske posula z embossing prahom, ki se je ujel na odtiske, ki so zaradi lepila lepljivi. Prah sem posušila in dobila čudovit napis in medveda. Dodala sem še nekaj srebrnih kapljic. Za bolj zanimiv videz pa sem še rahlo nacefrala rob papirja, ter vse skupaj prilepila na osnovo za voščilnico.
Za tretjo voščilnico pa sem uporabila papir z vzorcem, ki ima rahlo teksturo. Ker bo namenjena za 60. rojstni dan sem dodala na bež krog, ki sem ga rahlo senčila številko 60, ki sem jo pobarvala z enako barvo kot sem senčila. Rahlo sem osenčila tudi vzorčast papir. Pod številko pa sem odtisnila še napis, tokrat sem se odločila, da bom odtisnila le čestitke. Napis sem tokrat embosila in uporabila odtenek Rose Gold od Rangerja, ki je bolj bakrene barve. Vse skupaj sem nalepila na osnovo za voščilnico in voščilnica je končana.

Upam, da so vam današnje voščilnice všeč. Hvala vam za ogled in se kmalu zopet vidimo,

Categories: Moške voščilnice | Ostalo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja