Poletne poroke

0 Comments

Že dobro smo zakorakali v poletje in čas je tudi za čudovite poletne poroke.

Mnenja sem, da je ljubezen vedno potrebno praznovati, moj mož pa pravi, da poroka ni pomembna in da je veliko bolj pomembno tisto kar sledi po poroki. In ja, moram se strinjati z njim.

Tokrat vam predstavljam voščilnice, ki so v čudovitih naravnih tonih. Vedno, ko pomislim na poroko, pomislim na nežne bele, bež in zlate tone. Zato sem to tokrat prenesla tudi na voščilnice.

Na voščilnici sem uporabila poseben paus papir z zlatim tiskom listkov. Ta papir je zelo lep, svečan in primeren ravno za poročne voščilnice, za kakšna okrogla slavja in podobno. Da pa je vse skupaj še malce bolj zanimivo pa sem dodala še bel cvetlični rob in zlato embosiran napis.

Tudi tale voščilnica je v stilu slim line in v podobnem slogu kot prejšnja. Uporabila sem isti papir oziroma sem se malo znašla in uporabila ostanek, od prejšnje. Tega čudovitega papirja je kar malo škoda, da bi ga zavrgla.

Tretja voščilnica pa je malce bolj posebna. In sicer je v krogu ravno tako paus papir, na katerem je sicer embosiran napis a se vseeno malo vidi v notranjost. Dodala sem mu še malo čipkastega roba in zlatega cvetja in pričarala prav elegantno in zanimivo poročno voščilnico.

Upam, da so vam današnje voščilnice všeč in da se tudi vi kmalu odpravite na kakšno poroko.

Hvala vam za ogled in se kmalu zopet vidimo,

Categories: Ostalo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja