Velikonočne voščilnice

0 Comments

Počasi se bliža čas velike noči, ter takih in drugačnih jajčk. Jaz imam še najraje tista čokoladna, pa ne le za veliko noč. In ker se velikonočni čas nezadržno približuje sem se tudi sama že lotila izdelave voščilnic na to tematiko.

Že pred časom sem nekje videla tole čudovito štampiljko v obliki venčka iz pirhov in takoj mi je bila všeč. Sicer je za izdelavo te voščilnice potrebno kar malo več časa, kljub njeni preprostosti, saj je potrebnega veliko barvanja. Jaz sem se odločila, da vse skupaj pobarvam kar z akvarelnimi barvami.

Naslednje voščilnice v tej seriji so nastale s silhueto Kristusa na križu. Okrog križa pa sem naredila žarke s pomočjo Mavelu rezalne šablone. Odločila sem se, da bo voščilnica bolj preprosta in da jo bom le še senčila v vijoličnih tonih. Nato pa sem le še odtisnila napis Aleluja.

Tretja pa je nastala s tema simpatičnima zajčkoma med rožicami, ki so tudi v obliki jajčka. Tudi tukaj je malce več barvanja in tudi tukaj sem se določila za akvarelno barvanje. Ročice sem pobarvala v roza tonih, zajčka pa v nežno sivi barvi. Pod jajčkom sem odtisnila napis “Vesele praznike” in vse skupaj izrezala z rezalno šablono z čudovitimi valovčki in prilepila na pomladno pisan papir.

Tole so moje voščilnice, ki sem jih do sedaj naredila za Velikonočne praznike. V mislih pa imam že nove z prav posebnimi pisankami. Vam jih kmalu pokažem, do takrat pa mi lahko v komentar napišete ali pošiljate voščilnice za Veliko noč?

Hvala vam za ogled in se kmalu zopet vidimo,

Categories: Ostalo | Verske

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja