Plesoče snežinke

0 7 Comments

Živjo,

tudi ta teden se vam oglašam z novo božično-novoletno voščilnico, ki sem jo izdelala za 52 Christmas Card Throwdown. Tokrat smo se zopet lotili izziv izdelave voščilnice po skici, ki nam jo je pripravila Lucinda. Skica pa je naslednja:

Skica je precej zanimiva in prav vzpodbudi kreativno razmišljanje, saj mogoče ni prav tipično božiča. Tudi tokrat sem vzela mojo škatlo v naročje in pobrskala za vsemi stvarmi, ki jih imam na temo božiča in novega leta. Priznam, da sem se načrtno želela tudi izogniti možnosti, da bi naredila hribčke in na njih snežake ali hišice, kot so to naredile že nekatere ustvarjalke iz design tima. V škatli sem našla čudovito rezalno šablono, za čudovit izrez snežink oziroma pravokotnika polnega snežink. Te šablone do sedaj nisem veliko uporabljala, saj na nekaterih mestih ne izreže povsem dobro oziroma se je treba malce bolj potruditi in jo čez rezalno napravo spustiti večkrat.

Torej, same izdelave voščilnice sem se lotila tako, da sem na bel, malce debelejši kartonček namestila rezalno šablono in jo kar fiksirala z washi trakom, da se slučajno ne bi kaj premaknilo. Kot že rečeno sem sendvič s tem spustila čez moj Sizzix najmanj šestkrat, da sem dobila popoln izrez. Ko sem videla, da je izrez v redu, sem iz papirja odstranila vse delčke. Ta čudoviti izrez sem nato osenčila z nežnejšo modro barvo. Nato pa sem iz enega ostanka papirja izrezala trikotnik, tako sem si namreč naredila šablono in z temnejšo modro osenčila trikotnike kot jih prikazuje skica. Da sem ozadje lažje prilepila, sem uporabila kar lepilo v spreju, a bodite pozorni, da ga ne uporabite preveč, saj zna pogledati izza izreza, in če je obarvano rumeno, ne bo prav nič lepo.

Za konec sem dodala še napis na bannerčku in pa nekaj kristalčkov na sredino snežink. Mislim, da mi je tokrat zelo dobro uspelo ujeti tole skico na mojo voščilnico. Se strinjaš?

Hej, hvala za obisk in se kmalu zopet vidimo.

Pozdravček,

Categories: 52CCT | Božično-novoletne voščilnice

7 thoughts on “Plesoče snežinke”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja