Nov teden, nova tehnika

0 2 Comments

Živjo,

ta teden so pri 52 Christmas Card Thorwdown pripravili poseben izziv, ki se imenuje paper piecing, kar bi po slovensko lahko prevedli “koščkanje papirja”, kar pomni da dele na primer štampiljke izrežemo iz vzorčastega papirja in ga uporabimo na osnovnem odtisu.

Kar nekaj časa sem brskala po moji škatli, kjer hranim štampiljke in rezalne šablone na temo božiča. Našla sem štampiljko, ki jo imam že nekaj časa, nisem pa jo prav veliko uporabljala, zato je čas da ji ponovno dam priložnost.

Štampiljko sem odtisnila dvakrat enkrat na zelen in enkrat na rdeč papir. Iz zelenega sem izrezala celoten odtis, seveda po zunanji liniji. Iz rdečega papirja z pikicami pa sem izrezala le cvet in ga prilepila na zelen papir na mesto, kjer je cvet. Ja celotna voščilnica malce bolj razigrana sem rdeč papir suho embosirala, mu dodala banner z napisom in ga s pomočjo penice prilepila na osnovo craft barve. Dve čudovita cvetova božične zvezde sem prilepila na vsak stran napisa. Za piko na i sem na koncu dodala še nekaj bleščic zlate barve.

Tale tehnika je prav zanimiva, se strinjate? Čudovita je za uporabo ostankov vzorčastega papirja.

Takole, zahvaljujem se vam za današnji ogled in vas prav lepo pozdravljam,

Categories: 52CCT | Božično-novoletne voščilnice

2 thoughts on “Nov teden, nova tehnika”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja