Moška božična voščilnica

0 2 Comments

Živjo,

danes sem se poigrala z božično voščilnico, ki sem jo naredila bolj v moškem slogu. To je namreč tema tega tedna na 52 Christmas Card Throwdown.

Najprej kar sem pomislila ob tem je bil jelena, kakšen karo vzorec. Ko sem začela brskati, sem našla tale čudovit od Marianne design papir v imitaciji lesa. Je bolj teme in deluje prav moško, na drugi strani je čudovite rjave barve, tako, da mi ni bilo potrebno iskati drugega, ki bi se dobro ujemal z tem.

Nato pa sem šla na lov za jelenom, v svoji škatli kjer imam spravljene štampiljke in rezalne šablone na temo božiča in novega leta sem našla dve rezalni šabloni. Po nasvetu mojega moža je tale bolj moška. Izdelava je sila preprosta, najprej sem z rezalno šablono izrezala velik pravokotnik iz papirja z vzorcem lesa. Nato sem izrezala še manjši pravokotnik z čipkastim robom, na katerega sem sem z zlatim prahom embosirala napis Vesel božič. Ta karton sem nato s pomočjo penice, za več dimenzije prilepila a prvega. Iz bež papirja sem izrezala še jelena in ga prilepila nad napis. Naša voščilnica je tako končana.

Upam, da vam je voščilnica všeč. Na kaj pa vi najprej pomislite ob tem, da je božična voščilnica v moškem slogu? Vabim vas, da mi to napišete spodaj v komentar.

Hvala za ogled in branje, ter se kmalu zopet vidimo,

Categories: 52CCT | Božično-novoletne voščilnice

2 thoughts on “Moška božična voščilnica”

  1. This is a beautiful card and I think that anyone would be thrilled to receive this card. Thanks for playing along with us at 52 Christmas Card Throwdown Challenge.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja