Čestitke…

0 Comments

…draga mama. Danes praznuje naša babi, mi ji rečemo kar mama. Tokrat praznuje okroglih 80.

Za njo sem ustvarila tole posebno voščilnico. Nekega dne sem se med predavanji na faksu lotila barvanja, še sreča, da so online in se preko kamere ne vidi kaj točno delam. Pač ni bil ravno lep dan, pa sem želela to obrniti, vedno ko potem nastane kaj čudovitega na ustvarjalni mizi, je dan takoj lepši! Sem si vzela čas in ob poslušanju profesorja, pobarvala tole čudovito cvetje od Altenew. Obožujem to štampiljko. Tokrat sem uporabila tudi njihove alkoholne markerje. Prvič sem barvala z njimi in mislim, da mi je kar dobro uspelo tole, kaj menite?

Štampijko sem odtisnila kar na akvarelni papir, nekako se mi je zdelo najboljše in ni bila slaba ideja. Nato sem izrezala le eno stran iz papirja na drugi strani pa sem pustila toliko papirja, da sem lahko naredila zavihek. Vzela sem bel kartonečk in eno embosirno mapico ter ga embosirala, na sliki se to malo slabše vidi. Nato pa sem po tem kartončku poškropila še roza kapljice. Papirju z cvetjem sem naredila utor pri strani, kjer ga nisem odrezala stran in zavihek ki je nastal prilepila na kartonečk, Nato pa sem vse skupaj prilepila še na osnovo za voščilnico.

Takole se je ta zavihek odprl, kamor sem skrila napis “Čestitke”, ki sem ga v ombre tehniki pobarvala z enakimi barvami kot cvetlice. Ko sem delala fotografije nisem bila še čisto odločena ali bi dodala številko 80 ali ne, a sem se nato le odločila in jo dodala. Barva je na drugi strani malce pokukala ven, lahko bi dodala še en bel papir in ga obrezala. Da pa se zavihek lepo prime podlage in ne štrli preveč, pa sem ga kar prilepila z repozicijskimi lepilnimi pikicami.

Takole, današnja voščilnica je končana, imejte čudovit dan, jaz pa hitim na torto!

Pozdravček,

Categories: Rojstnodnevne | Voščilnice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja