Osemdeseta

0 2 Comments

Živjo,

danes vam predstavljam dve voščilnici, ki sta nastali za gospo, ki bo praznovala veličastnih 80 let. O teh letih sploh ne vem kaj bi napisala, so tako veličastna in v tem času je bilo doživetega najbrž marsikaj. Vesela pa sem vedno znova, ko vidimo starejše z močno voljo do življenja. Priznam, da ne maram jamranja. S tem namreč ničesar ne spremenimo, samo kopati se začnemo v neki slabi volji. Zato je veliko bolje na stvari pogledati malce z rožnatimi očali in svet je lepši.

Zgornja voščilnica je sila preprosta. Na samo osnovo sem najprej embosirala venček drobnih cvetlic in zelenja, uporabila sem kar belo barvo. Nato pa sem po celotni površini nakapala zlate kapljice, ko so se le te posušile sem v notranjost venčka prilepila še številko 80.

Drugo voščilnico pa sem izdelala s pomočjo stencil šablonic. In sicer sem z njihovo pomočjo naredila čudovite vrtnice. Tokrat sem se odločila za viola barvo. Ravno tako sem s stencil šablonami naredila zelene liste. Nato sem embosirala zlat napis čestitke in nad napis dodala še zlat izrez številke 80. Da osrednji motiv malce bolj izstopa pa sem dodala še temno viola rob, ki sem ga naredila tako, da sem podrgnila blaznico po osnovi na katero sem nato prilepila list s cvetlicami.

Za danes oziroma morda kar za letos bo tole iz moje strani vse. Hvala vam za obisk in komentarje in se kmalu zopet vidimo. Lepo praznujte!

Categories: Rojstnodnevne | Voščilnice

2 thoughts on “Osemdeseta”

  1. Lepi voščilnici, 👍bom probala tudi sama narediti nekaj takega🙈 ker imamo kar nekaj okroglih v bližnji prihodnosti🤗

  2. Čudoviti voščilnici sta. 🥰 Tale venček pa je ena izmed mojih ljubših štampiljk. Embisirana z belim prahcem na kraft papir pa zgleda tako naravno in nežno. ❤️ Prepričana sem, da bo gospa navdušena.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja