Skrite želje

0 Comments

Hej,

imate tudi vi kakšne skrite želje, ki so v tem letu postale resničnost?

Sem precej redna bralka bloga Lorelle Flego. Že od nekdaj mi je Lorella zelo lepa ženska, ena najlepših. Preko njenega bloga in njenih zelo osebnih zapisov se mi včasih zdi kot bi se od nekje poznali. Večkrat je že pisala kako zelo rada piše voščilnice, kar sem vedno zdelo občudovanja vredno, saj je zagotovo zelo zaposlena z vsemi aktivnostmi in dejavnostmi. In ravno zaradi tega in njene želje, da bi lahko podarila več stvari sem ji želela pisati.

Priznam, da sem se zelo dolgo odločala. Ni me bilo strah, a saj veste, vedno obstaja tisti droben dvom ozirom kaj pa če… Nekega novembrskega večera sem si rekla predolgo se že odločam, predolgo že odlašam, daj stori to kar tako zelo želiš in kar bo pa bo, več kot ne, ne moreš dobiti nazaj.

Odgovor Lorelle sem dobila tako hitro, da kar nisem mogla verjeti. Dogovorili sva se za ustvarim poseben set prazničnih voščilnic, ki odsevajo ženstvenost, ki sva jih nato podarili bralcem njenega bloga. Priznam, da sem imela prav metuljčke v trebuhu.

Celoten Lorellin zapis in čudovite fotografije si lahko ogledate na njenem blogu (klikni tukaj).

Zelo sem hvaležna Lorelli za tak odziv, priložnost in čudovit zapis, ki mi je kar malce orosil oči. Hvala iz srca!

Hvaležna pa sem tudi sebi, da sem si končno upala in uresničila željo. Leto je bilo tako kot za mnoge od vas tudi zame malce težje. In se mi zdi, da mi je občasno tudi malce načelo zdravje. Na srečo se leto končuje in kaže na bolje. Srčno upam, da se tudi vsa ta gonja okoli tega virusa neha in da si bomo lahko dopočili od tega in dobesedno zadihali s polnimi pljuči. Novo leto je čas tudi za nove začetke.

Leto gre res proti koncu, a še imate nekaj časa, da uresničite kakšno svojo skrito željo. Saj ni treba, da je velika, lahko je le objem ali da komu poveste koliko vam pomeni, da ga imate radi… Ali pa, da naredite nekaj samo zase in za svojo dušo. Naj bo zaključek starega in začetek novega leta kar se da lep.

Categories: Božično-novoletne voščilnice | Ostalo | Voščilnice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja