Adventni koledar – 22.dan

0 3 Comments

Olja,

počasi se približujemo koncu našega Mavelu adventnega koledarja, le še dva dni nas loči. Danes nas je pričakala čudovita štampiljka s Pavčkovim verzom.

Voščilnico sem izdelala tako, da sem izrezala najprej kvadrat in nanj s stencil šablonico in čopičem osenčila to čudovito sonce in žarke. Poskusila sem sicer narediti ombre efekt, a mi tokrat ni uspel. Čez sonce sem s črno blazinico odtisnila napis. Da pa je vse skupaj malce bolj zanimivo sem embosila še pikice, ki sem jih ravno tako naredila spomočjo stencil šablone. Za njih pa sem uporabila prozoren embossing prah z bleščicami. Da je voščilnica malce bolj razigrana sem jo prilepila malce postrani na osnovo za voščilnico.

Naj vas na vaši poti spremlja sonce in ne pozabite, da ste tudi vi sami sonce.

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Hvala vam za ogled in komnetarje in se vidimo zopet jutri,

Categories: Mavelu adventni koledar | Razno-razne voščilnice

3 thoughts on “Adventni koledar – 22.dan”

  1. Ta verz pa še kako drži. 🌞Primeren je za vse, saj se premalokrat zavedamo svojega poslanstva na zemlji☀️

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja