Adventni koledar – 21. dan

0 4 Comments

Ojla,

nov dan novo okence. Danes se je noter zopet skrivala čudovita štampiljka s čudovitim napisom o uresničevanju sanj.

Nekako so me misli ob branju napisa ponesle v nočno, zvezdnato nebo. Vzela sem bel papir, najbolje je vzeti kar akvarelnega in začela sem z izdelavo nočnega neba. Kako sem ga izdelala zelo nazorno razložim v spodnjem videu:

Ko sem končala z izdelavo nočnega ozadja sem z belim embossing prahom embosirala napis. Nato pa sem še prilepila po diagonali kristalčke, da je vse skupaj še malce bolj bleščeče. Na sliki se lepilo še ni čisto posušilo, saj se mi je mudilo. Za lepljenje sem uporabila Multimedium Matte lepilo, ki se posuši tako da ga ne vidimo, če kje pokuka ven. Tukaj se vseeno malo vidi, ker imamo akvarelni papir in distress barve, ki reagiralo z mokrimi stvarmi, kar lepilo je. Pa mislim, da ni nič hudega, saj vseeno dobro izgleda.

Takole, naša današnja voščilnica je končana. Upam, da vaše sanje postajajo resničnost in da imate dovolj poguma, da jim sledite. Včasih traja kar nekaj časa predno se uresničijo. Pravijo, da je potrpežljivost božja mast. Mnogokrat se začnejo stvari premikati šele, ko stvari izpustimo iz rok in si rečemo kar bo pa bo.

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Želim vam čudovit dan in mnogo poguma ter uresničenih sanj,

Categories: Mavelu adventni koledar | Razno-razne voščilnice

4 thoughts on “Adventni koledar – 21. dan”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja