Adventni koledar – 18. dan

0 3 Comments

Hej,

joj samo še nekaj dni in nekaj okenc imamo pri Mavelu adventnem koledarju. Pravijo, da nikar se ne pritožujmo, ker je minimo ampak raje uživajmo dokler še traja. Tako da dajmo hitro odpret novo okence in pogledat kaj se skriva noter.

Danes nas je zopet pričakala čudovita štampiljka in tokrat sta nastali kar dve voščilnici, ker me je v obili drugih stvari zapustil spomin. Medtem ko se je prva sušila na umivalniku sem ustvarila še eno.

Torej za pravo sem vzela osnovo v naravni rjavi barvi. Najprej sem na njo embosirala z belim embossing prahom tale čudoviti venček, ki sem ga nato pobarvala z barvicami. V notranjost pa sem nato embosila še napis, ravno tako z belim embossing prahom. Priznam, da sem si kar dolgo belila glavo kaj bi še na voščilnico lahko dala, a sem se na koncu odločila, da bom dodala le zelene in rozaste kapljica, ki sem jih naredila z Nuvo spreji. Osnova kratft barve je super, sploh ne potrebuje veliko pa tako lepo izpade vse skupaj. Ugotavljam, da jo premalo uporabljam. Pa te, uporabljate večinoma bele osnove za voščilnice ali posežete tudi po drugih barvah?

Za drugo voščilnico pa sem uporabila ostanek, ki je ostal pri izrezu notranjega pravokotnika z hribčki. Okvirček sem prilepila na rozast karo papir. Na mizi je ležal še eden cvetlični aranžma iz preteklih dni, ki je bil kot nalašč za na to voščilnico. Na sredino sem odtisnila napis in pod napis dodala rožice in zelenje. Nato pa sem po celotni voščilnici dodala še bele kapljice z Nuvo dropsi.

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Takole tole bo za danes iz moje strani vse. Upam, da sta vama voščilnici všeč. Imejte čudovito soboto in se vidimo zopet vidimo jutri,

Categories: Mavelu adventni koledar | Razno-razne voščilnice

3 thoughts on “Adventni koledar – 18. dan”

  1. Luštni sta 😍❤
    No, ugotavljam, da se vsak dan ponavljam, ampak… če je pa res 🥰❤😘
    Sama največ uporabljam bele in bež osnove za voščilnice, za ostale se pa še odločam 😉😉😉

  2. Največ uporabljam bel papir, tu pa tam kraft barvo, za ostale pa se nikdar ne odločim, ker mi pač niso preveč všeč 😊 ti dve današnji pa sta krasni😍🥰

  3. Tale venček je pa ena izmed mojih prvih štampiljk. In najljubših. 🥰 Jaz najraje uporabljam bele osnove, saj je nanje najlažje pisati. Za ozadje na voščilnici pa uporabim veliko barv. Kraft papir je eden izmed mojih ljubših, saj tako lepo naravno izpade. ❤️

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja