Adventni koledar – 12. dan

0 9 Comments

Ojla,

pa smo že pri dvanajstem dnevu našega Mavelu adventnega koledarja. Tokrat nas je v notranjosti čakala štampiljka z zelo lepim verzom. Mene je napis asociiral na svečko. Svečka mi predstavlja neko tiho srečo, ki lepo gori.

Za voščilnico sem najprej izrezala pravokotnik z žarki iz meni najljubšega zelenega papirja, ki ga dobite v setu Mala sladka princesa. Iz tega zelenega papirja sem izrezala tudi vse zelenje. Nato sem iz belega izrezala še oval z žarki in ga prilepila na prvi pravokotnik. V oval sem nato odtisnila napis z črno Delicata blazinico, ki se rahlo svetlika in super za praznične voščilnice, no seveda tudi rojstnodnevne, to je tudi praznik. Nato pa sem izrezala še svečko in jagodke, ki sem jih izrezala iz rdečega papirja z bleščicami. Plamenček svečke sem osenčila z oranžno blazinico in čopičem in nato vse skupaj le še sestavila skupaj. Svečko sem postavila na stran, da ni prekrivala napisa, saj bi jo sicer morala postaviti kar malo preveč dol. Takole naša današnja voščilnica je končana.

Kaj ko bi danes rekle eno o lepilih? Meni je zmanjkalo mojega priljubljenega dvostranskega lepilnega traku in nimajo ga več na zalogi. Najbrž zato, ker je iz dežele vzhajajočega sonca in ni dobave. In sem v iskanju novega, ki ima odlične lepilne sposobnosti in je cenovno ugodno. Katerega pa uporabljate vi? Zelo zelo vam bom hvaležna za vsak namig.

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Dragi moji, želim vam čudovito nedeljo, pri nas se že kaže sonček. Preživite jo kar najlepše.

Objem,

Categories: Božično-novoletne voščilnice | Mavelu adventni koledar

9 thoughts on “Adventni koledar – 12. dan”

 1. Jaz za lepljenje uporabljam kar tekoča lepila, ker sem imela z dvostranskimi lepilnimi trakovi veliko težav. Skoraj nikoli mi ni uspelo prilepiti naravnost, kljub trikom. S tekočim lepilom pa nimam teh težav, saj ne prime tako hitro. 😀 Za manjše izreke uporabljam multimedium mat, za ostalo pa kar mekol, ki sem ga pretočila v manjšo plastenko z ozkim izlivom. 🙃

  1. Oooo jaz imam tudi to težavo z lepljenjem naravnost. Pa sem se kar nehala sekirat 🙂 Enkrat je Pete Hughes rekel, da je popolnost ustvarjanja v nepopolnosti. Morda slaba tolažba, a vendar je 🙂 haha. Hmmm… Ali vam Mekol ne naguba papirja?

   1. Ne, Mekol mi še nikoli ni nagubal papirja. Je pa res, da ga dam res malo in vseeno dobro drži. Težave z nagubanjem sem imela z enim prozornim lepilom iz Tedija (od tega lepila sem obdržala plastenko, ker ima res tanko konico). Taisto plastenko z mekolom uporablja tudi mladi umetnik Anže Kalin. 🙂

 2. Luštna voščilnica 💞💞
  Lepilni trak pa uporabljava enak, saj tudi mojega ni za dobit. Sem “za silo” vzela lepilno miško 😇😇

 3. Hvala Nataša 😍 Joj, upam, da ga kmalu zopet dobijo na zalogo. Jaz sem tako navadila nanj, da si naredim skoraj vedno zalogo, bo ta pošla. Tudi lepilno miško sem enkrat probala, pa nekako nisem bila preveč zadovoljna. ATG pa mi izgleda čisto prevelik, mogoče bi morala probat.

 4. Sama si vedno kupim na zalogo obojestranski lepilni trak v Tediju, saj zelo dobro prime, včaših pa ga kupim v kakšni ustvarjalni trgovini, če sem že tam. Uporabljam pa tudi mekol ali glossy accents-odvisno kaj ustvarjam. 😊… Tudi ta voščilnica je prekrasna👍

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja