Adventni koledar – 11. dan

0 6 Comments

Hej,

a veste kaj? Skoraj smo že na polovici, uh kako gre hitro. Priznam, da sem tudi kar ponosna, da mi uspeva, da vam pripravim voščilnico za vsak dan. Danes nas je čakala zopet gozdna živalca, prikupna veverička.

Veverička ima v rokah list na katerega lahko odtisnete zate ali hvala. Jaz sem se določila da bom uporabila besedo hvala. December je namreč tudi čas, ko delamo inventure. Jaz jo naredim tudi pri sebi, pa ne inventuro materiala, ampak pogledam kaj se je v tem letu zgodilo, za kaj ali komu sem hvaležna in tako dalje. Redko povem to tudi naglas, a bi morala večkrat. Zato sem današnjo voščilnico naredila prav s tem namenom.

Oval z žarki sem imela že izrezan, ravno tako papir z rožicami za ozadje, bel oval in pentljo. Res je večkrat mi ostane kakšna stvar, ko delam kakšnih stvari več. Včasih se uštejem, včasih pa… bolje malce več kot premalo 🙂 In teh “ostankov” ne porabim vedno, včasih čakajo zelo dolgo na to da pridejo na vrsto. Morda bi lahko z novim letom to spremenila. No v glavnem, na bel oval sem odtisnila tole čudovito veveričko in jo pobarvala s suhimi barvicami. Nato sem voščilnico le še zložila skupaj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Za roza barvo sem se odločila, ker je prejemnica velika fanica te barve 😉 Komu pa bi vi poslali tole voščilnico?

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Hvala vam za danes in za spremljanje, branje in komentiranje. Se vidimo zopet jutri,

Categories: Mavelu adventni koledar

6 thoughts on “Adventni koledar – 11. dan”

  1. Tokrat bi čudovito voščilnico z zahvalo podarila kar sebi. Ker včasih pozabim, kako sem hvaležna sebi, da sledim svojemu srcu ❤💞

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja