Adventni koledar – 8.dan

0 8 Comments

Ojla,

Danes sta nas v kuvetici osmega dne pričakala dva čudovita ježka, ki se lepo objemata in se grejeta s šalom.

Tokrat sem njprej izrezala bel pravokotnik na katerega sem odtisnila ježka in ju pobarvala s suhimi barvicami. Nato sem odtisnila napis in dodala še nekaj snežink, ki sem jih našla v setu novoletni okrasek. Odtisnila sem jih s srebrno bravo. Belemu pravokotniku sem dodala srbrn rob in svetlo modro zasneženo ozadje in naša voščilnica današnjega dne je končana.

Prav simaptična sta stale dva ježka! Se strinjate?

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Hvala vam za obisk, se vidimo jutri,

Categories: Mavelu adventni koledar

8 thoughts on “Adventni koledar – 8.dan”

  1. Čudovita voščilnica, res simpatična ježka.
    Se opravičujem, ampak mislim da bo zgornjo idejo kopirala takoj ko pridem domov in odprem kuvertico s številko 8 🙂

    1. Katarina kar pogumno, komot lahko kopiraš 🙂 itak so vse voščilnice ročna dela in nikoli niso čisto iste. Tudi sama si včasih rečem, da bom naredila točno tako voščilnico kot so jo videla npr. na Pinterestu a na koncu vedno kaj spremenitm in ni taka kot tista, ki sem jo občudovala 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja