Adventni koledar – 4. dan

0 6 Comments

Danes je pred nami četrti dan in v notranjosti kuvertice sta nas čakali čudoviti štampiljki okraska krogle in zvončka.

Odločala sem se med tako voščilnico, ki sem jo naredila ali pa med tem, da bi okraske dotisnila po celotnem ozadju slimline voščilnice. Odločila sem se za prvo možnost.

Najprej sem na osnovo za voščilnico prilepila okvirček, ki ostane od izreza ovala z žarki. Nanj sem nato prilepila bel pravokotnik z čipkastim robom. Nato pa sem vzela akvarelni papir in ga odrezala malenkost manjšega kot sj notranji rob pravkotnika. Nato pa sem odtisnila okraske, ki sem jih nato pobarvala z metalnimi akvarelnimi barvami od Altenew. Odločila sem se za nežno roza, turkizno in zlato barvo. Hakelčke sem pobarvala kar s sivo barvico in z njo naredila tudi vrvice. Te namreč nisem želela da preveč izstopajo, zato nisem uporabila črne barve. Nato pa sem potebovala še en lep napis, ki sem ga vzela iz enega starejših setov.

In končana je še ena praznična voščilnica. Vas že kaj firbec matra kaj nas čaka pod naslednjo številko? Mene zelo 🙂

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Želim vam čudovit vikend in se vidimo zopet jutri,

Categories: Mavelu adventni koledar

6 thoughts on “Adventni koledar – 4. dan”

  1. Brez takihle okraskov, prave praznične smrečice ni. Tudi na voščilnici pričarajo pravo decembrsko vzdušje. ❤️ Čudovito. 😍

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja