Adventni koledar – 3. dan

0 5 Comments

Živjo,

evo pa smo že pri tretjem dnevu našega adventnega koledarja, dnevi kar hitijo. Kaj se tokrat skriva v notranjosti?

Tokrat je bila v notranjosti štampiljka z prazničnim napisom oziroma čudovitimi željami za praznične dni. Čudovita, malo večja štampijka zelo lepo pride, kot osrednji element na voščilnici. Običjano ne potrebuje veliko dodatkov, saj tako dosežemo, da je sam napis v središču pozornosti.

Na osnovo za voščilnico sem najprej prilepila okvirček, ki je ostal od izreza ovala z žarki iz papirja Sleep tight little one. nato pa sem uporabila novo pravokotno šablonico z žarki in nanjo sem prilepila še moder pikčast oval z žarki. V notranjost ovala sem z zlatim embossing prahom embosirala napis današanje štampiljke. Nad ovalpa sem dodala že čudovito pentljo. Prilepila sem jo malce višje, sa trakovi ne ovirajo napisa. Za popestritev pa sem dodala še malo zlatih Nuvo drops kapljic. In voščilnica je končana.

Česa si najbolj želite za praznike? Upam, da boste imeli prav take praznike kot pravi tale napis. Jaz priznam, da si želim kakšen prost dan, da ne bom samo hitela iz enega konca na drugega in da si malo dopočijem, nato pa čas za peko kakšnih dobrih priškotkov, kakšna dobra večerja in lahkotni pogovori ob vroči čokoladi.

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Takole tole bo za danes vse. Hvala vam za ogled in se vidimo zopet jutri,

Categories: Mavelu adventni koledar | Voščilnice

5 thoughts on “Adventni koledar – 3. dan”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja