Adventni koledar -2.dan

0 3 Comments

Živjo,

evo pred nami je že drugi dan našega oziroma Mavelu.com adventnega koledarja. Tokrat nam topel objem pošilja čudovit snežak.

Snežaki so vedno čudoviti na voščilnicah in veste kaj je še fino pri njih? Ni veliko barvanja! In zato so zelo primerni za masovno izdelavo voščilnic.

Za današnjo voščilnico sem uporabila papir z črtami iz katerega sem izrezala oval z žarki in tokrat uporabila le rob. No če sem prav iskrena, sem tole že imela. Lani sem naredila veliko količino enih voščilnic, kjer mi je ta rob ostal, tako ga uporabim kjer ga lahko, nisem pa ga želela zavreči, saj mi ga je škoda, če ga lahko uporabim. Ravno tako sem imela že izrezan oval z žarki iz svetlo modrega pikčastega papirja.

Trenutno moja najljubša črna blazinica za odtiskovanje je Black sapphire od Mavelu. Čudovita je in naredi zelo lepe in čiste odtise.

Vse kar sem morala še izrezati je bil pravokotnik s čipko, ki sem ga izrezala iz belega papirja. Vse skupaj sem lepo po vrsti prilepila na voščilnico in nato s pomočjo Mistija odtisnila najprej snežaka in nato še napis. Snežaka sem nato pobarvala z barvicami in voščilnica je končana.

Ali pri vas doma radi izdelujete snežake? S sestro sva jih vedno, ko sva bili še majhni. Sedaj pa priznam, da se raje uležem v sneg in naredim kakšnega angelčka.

Kaj pa ti? Deli z nami tvoje najljubše zimske vragolije in sodeluj v nagradni igri.

Hmmm…ali ste za eno decembrsko igro? Ker je čas obdarovanj bom tudi jaz nekaj podarila in sicer paket ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu.com. Kako se lahko pofočkate za nagradno igro? Komentirajte vsak zapis, ki se bo nanašal na Mavelu adventni koledar (seveda lahko pokomentirate tudi za nazaj ). Na koncu bom izmed vseh izžrebala enega srečneža. Nagradna igra se zaključi 26.12.2021, naslednji dan razglasim zmagovalca na blogu.

Bodi lepo in se vidimo jutri!

Pozdravček,

Categories: Božično-novoletne voščilnice | Mavelu adventni koledar

3 thoughts on “Adventni koledar -2.dan”

    1. Ker nisem ljubiteljica snega, so mi bolj ljubi papirnati snežaki. ☺️ Z otroci pa tudi kdaj naredimo kakšnega tapravega. Voščilnica je res krasna. ❤️

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja