Etno

0 Comments

Stvari s starinskim pridihom so mi vedno vzbujale prav posebno zanimanje, pa naj gre z oblačila, pohištvo, slike ali samo vzorce. Vse kar me spominja na starinsko ima nekakšen pridih mističnosti.

Tokrat sem to prenesla tudi na voščilnice. Uporabila sem čudovito Altenew štampiljko, ki se imenuje Folk Art in prikazuje čudovit cvetlični vzorec. Zaradi velikosti vzorca in njegove lepote, menim, da niti ni potrebno veliko ostalih dodatkov, da ki bi voščilnico popestrili, zato sem jih pustila zelo preproste.

Za prvo sem akvarelni papir embosirala v rose gold barvi in jo senčila v Distress Oxide blazinico v barvi Cracked Pistacio, s katero sem ustvarila rahel ombre videz. Vse kar sem še dodala je izrez napisa, kateremu sem globino dodala tako, da sem jih skupaj zlepila več in tako ustvarila več dimenzije.

Tudi naslednja je sila preprosta voščilnica, a kot rečeno, zaradi zelo bogatega vzorca ne potrebujemo veliko. Tokrat sem vzorec odtisnila v zelo zelo svetlo sivi barvi na papir in ga potem občrtala z barvicami. Za malce globine sem dodala rozasto ozadje in emobsiran črn napis, ki sem ga s pomočjo paus papirja dodala na voščilnico.

Na tretjo pa sploh nisem želela dodati nobenega besedila, saj mi je tako všeč, da mi je bilo prav škoda prekrivati napis. Tokrat sem celoten vzorec embosirala s zlato na paus papir in ga nato pobarvala z alkoholnimi markerji. Jaz sem tokrat vzela Sharpie. Barvala sem iz zadnje strani, in ko obrnete sliko na pravo stran, so barve tako lepo umirjene in matirane zaradi paus papirja. Nato sem ga le še prilepila na rahlo bež kartonček in na osnovo za voščilnico in le-ta je bila končana.

Upam, da so vam današnje voščilnice všeč. Primerne so za zelo različne priložnosti, tako rojstni dan, kot tudi poroko ali pa kar tako za lepši dan.

Katera je pa vam od zgornjih treh najbolj všeč in jo boste najprej preizkusili? Napiši mi spodaj v komentarju.

Hvala za ogled in branje in se kmalu zopet vidimo,

Categories: Razno-razne voščilnice | Rojstnodnevne | Voščilnice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja