Voščilnica na hitro (quick cards)

0 2 Comments

 Včasih se zgodi, da dobim klic tik pred zdajci, če imam kakšno voščilnico na zalogi. Večinoma jih imam vedno nekaj. Tokrat pa je šlo za Božično-novoletne voščilnice in ker sem bila za vikend tako pridna z pisanjem, mi ni ostala niti ena. Ste jih vi kaj pošiljali letos?

Pa če se vrnem k voščilnicam, bom pač naredila eno iz tistega kar že imam pripravljeno, da mi ne bo vzelo preveč časa. Včasih si namreč naštempljam celo polo motivov in jih potem barvam in režem, najraje če se v ozadju vrti kakšen film in ga nato z enim očesom spremljam. Možu sicer nikoli ni jasno, kako lahko delam to hkrati in kako vem za kaj se gre v filmu, jah sem pač ženska, a ne 😉

Tokrat sem vzela te lušne medvedke in nočna ozadja, pravzaprav sem imela že vse narezano in pobarvano, ker mi je ostalo enkrat, ko sem delala ene druge voščilnice. Vse kar sem morala narediti je bilo to da sem sestavila voščilnico skupaj. Več pa si lahko ogledate v spodnjem videu:

Ista zgodba je za drugo voščilnico. Na srečo sem že imela rožice pobarvane. Priznam, pa kar nekako nisem vedela kako bi jih vkomponirala na voščilnico. No včeraj mi pade na pamet, da bi lahko uporabila stencil šablonico in dodala malo ozadja in nato čez samo odtisnila lep in velik napis, ki je tako kot rožice od Mavelu.com. Malce sem z zlato osenčila še rob, kar se sicer ne vidi tako zelo. In nastala je prav lepa voščilnica. Kaj pa ti misliš?

Hey! Do you ever get the order at the last minute? I wrote all the Christmas cards I had at weekend and I needed to make some cards very quickly. So I took things I have already prepared in advance and actually just put them together.  What you do, when you get orders like that? Please let me know in a comment below.

Thank you for stopping by and see you next time,

Kaj pa ti narediš, ko dobiš naročilo v zadnjem hipu? Napiši mi spodaj v komentarju, me prav res zanima,

Hvala za obisk in se vidimo spet kmalu, 

Categories: Ostalo | Otroške voščilnice

2 thoughts on “Voščilnica na hitro (quick cards)”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja